Zo weet je zeker dat je alles bij je hebt

Is jouw wintersportvakantie bijna aangebroken? Weet je al welke spullen je mee gaat nemen? Om je een handje te helpen heb ik een inpaklijst voor je klaar staan. Jaarlijks ben ik op de piste te vinden en uiteraard in de après-ski! 😉

Daarom ben ik ervan overtuigd dat je met onderstaande inpaklijst alle belangrijke spullen bij je hebt.

Wij hebben voor jou een algemene inpaklijst die je voor elke vakantie kunt gebruiken. Voor een wintersportvakantie heb je extra spullen nodig, namelijk:

  • Jouw eigen ski’s of snowboard

Heb je zelf een snowboard of ski’s? Dan is het natuurlijk slim om die mee te nemen. Daar horen ook je ski stokken bij! Mocht je dit niet thuis hebben? Wees gerust want op vakantie kun je ze gewoon huren.

  • Skibril en -helm

Daag jij jezelf graag uit om van de hoogste piste te skiën? Dan is het voor jou extra belangrijk (en vaak verplicht) om een skibril en -helm op te doen! Uiteraard geldt dit ook voor de beginners onder ons. Gelukkig kan je het ook vaak huren op vakantie.

  • Skikleren

Heb jij al mooie skikleren in de kast hangen? Zo niet, dan is het nu tijd om ze aan te schaffen. Met een goede en fijne ski outfit geniet je nog meer van jouw wintersportvakantie! Denk hierbij aan een skibroek, skischoenen, skisokken en een ski-jas. 

Tip: bij een goede ski-jas heb je in de linkermouw een ritsje voor je skipas. Die kan je dan gemakkelijk langs de toegangspoortjes halen.

  • Extra warme kleren

Geniet jij altijd van de prachtige witte omgeving tijdens jouw wintersportvakantie? Ik ook! Bereid je wel goed voor op de kou. Het is een schitterend plaatje, maar de temperaturen zijn vaak erg laag. Thermo kleding (ondergoed, legging, etc.) en warme fleece truien zijn erg handig om mee te nemen. 

  • Warme accessoires

Om er zeker van te zijn dat je zo min mogelijk last hebt van de kou is het goed om warme accessoires mee te nemen, zoals handschoenen, een sjaal en een muts of oorwarmers.

  • Goede (waterdichte) snowboots of wandelschoenen

Maak je graag de mooiste wandelingen in de prachtige witte omgeving? Maar heb je ook altijd een hekel aan koude voeten? Met goede (waterdichte) snowboots of wandelschoenen voorkom je dit en maak je jouw vakantie gemakkelijker.

  • Zonnebril en/of sneeuwbril

Het gebeurd vaak zat dat je voor en/of na het skiën kunt genieten van een heerlijk zonnetje. Vergeet daarom niet om je zonnebril mee te nemen! 

  • Zonnebrand

Ondanks dat je op wintersportvakantie bent kan je snel verbranden. De zon kan namelijk erg krachtig zijn! Vergeet je daarom niet in te smeren voordat je van het zonnetje geniet.

  • Heupflesje

Een heupflesje is ontzettend handig om bij je te hebben. Zo kan je bijvoorbeeld in de skilift toch heerlijk opwarmen 😉

  • Waterdichte rugtas

Wil jij ook altijd te veel spullen mee nemen voor een dagje skiën/snowboarden? Een goede, waterdichte rugtas met sluiting over de borst is ideaal om al je spullen in kwijt te kunnen.

Met onze algemene inpaklijst en bovenstaande lijst zijn wij ervan overtuigd dat je alles bij je hebt om optimaal te kunnen genieten van jouw wintersportvakantie. 

Wil je nog een wintersportvakantie boeken? Neem contact met ons op, wij regelen het graag voor je! 

Groetjes Chris