Is een rondreis door Canada van jou een droom? Staat de reis eindelijk op de planning? Super gaaf! In het prachtige Canada hoef je je geen moment te vervelen. Ik heb hieronder een aantal leuke to-do’s gezet die ik je zeker aanraad. Uiteraard is er nog veel meer te doen en daarom kunnen wij jou altijd nog persoonlijk informeren.

1. Spot de walvis en de orka!

Heb jij al eens een walvis of orka in het wild gezien? Dit is je kans! Canada is dé plek voor het spotten van deze grote waterzoogdieren. In de wateren van Vancouver Island worden ze het meest gezien en vooral tussen mei en eind september. 

2. Bewonder het Noorderlicht

Het Noorderlicht, iets wat iedereen gezien wilt hebben in het leven, toch? Eén van de meest indrukwekkende natuurverschijnselen en YES ook waar te nemen in Canada! De beste tijd? Van oktober tot maart en tussen 21:00 – 01:00 uur. Laat je het ons weten als je het gezien hebt?

3. Bezoek één van de Nationale Parken

De natuur in Canada is in één woord geweldig! Je kunt daar daarom niet op vakantie zijn geweest zonder één van de Nationale Parken te bezoeken. Banff National Park, Jasper National Park, Yoho National Park, noem maar op! Het zijn er ontzettend veel, oftewel genoeg mogelijkheden. Bovendien zijn er vaak hele gave wateractiviteiten te doen! 

4. De prachtige meren

Waarschijnlijk heb je Canada wel eens op Google opgezocht? Grote kans dat je dan  bekend bent met de indrukwekkende blauwe meren. De omgeving in Canada is waanzinnig en precies zoals op de foto’s, stiekem nog mooier! Lake Lousie & Moraine Lake zijn één van de vele mooie meren die je kunt bezoeken.

5. Bezoek Vancouver

Vancouver is de grootste stad en ontzettend populair! Er is van alles te doen en te beleven. Van Nationale parken tot de tofste winkelstraten. Een stad waar je je geen moment hoeft te vervelen. Bezoek ook zeker de vele bezienswaardigheden, zoals Vancouver Aquarium en Stanley Park. 

Ben jij ook zo enthousiast over Canada? Laat het ons weten! voor je het weet hebben wij jouw vakantie geregeld.

Groetjes Chris