Het is bijna zover… Oud & Nieuw! 31 december tellen we met zijn allen af naar het nieuwe jaar 2023. Op welke manier doe jij dit het liefst? Gezellig thuis met familie en/of vrienden of ga je toch liever naar een onvergetelijke plek en geniet je daar van het feest? Als je voor dat laatste gaat helpen wij jou graag verder. Met onderstaande 5 bestemmingen weet je zeker dat je een super Oud & Nieuw tegemoet gaat.

1. Rio De Janeiro

In Brazilië wordt Oud & Nieuw op verschillende manieren gevierd, maar Rio De Janeiro is dan toch wel mijn favoriet om te zijn met de nieuwjaarswisseling. Het feest is op het strand van Copacabana. Iedereen is verkleed in het wit en je kunt er de hele avond dansen met live muziek. De indrukwekkende vuurwerkshow maakt het compleet. Een avond op het strand om nooit te vergeten!

2. New York City

Ben je op zoek naar een indrukwekkend en onvergetelijk Oud & Nieuw? Dan is New York City 100% een ideale plek om naartoe te gaan. De Time Square is altijd al leuk, maar met Oud & Nieuw is het extra speciaal door de New Year’s Eve Ball Drop. Dit houdt in dat een reusachtige bal vanaf het One Times Square-gebouw neerdaalt op de grond. Precies om 12 uur ‘s nachts zal het geland zijn. Iedereen gaat dan helemaal los en ze maken er een top feest van. Bovendien treden er beroemde artiesten op!

3. Londen

Londen is prachtig in de maand december. Het is omgetoverd tot een waar kerstparadijs! Ook met Oud & Nieuw is het er erg bijzonder door de spectaculaire vuurwerkshow bij de Londen Eye. Daarnaast is het één groot feest in de stad en staan alle clubs op zijn kop. Op nieuwjaarsdag is er een parade door de stad, zeker een aanrader om te bezoeken. Voor de rest is er nog veel meer te doen in Londen, oftewel je verveelt je geen moment.

4. Parijs

In Parijs is er normaal gesproken al veel te beleven, maar met Oud & Nieuw al helemaal! Er is een knallende vuurwerkshow en de stad is verlicht door de vele lichtjes. Beeld het je eens in… De Eiffeltoren met spectaculair vuurwerk op de achtergrond, dat is een schitterend plaatje toch? Uiteraard kan je er wel vanuit gaan dat het er erg druk is. Om een beetje aan de drukte te ontsnappen kan je het beste naar Montmartre gaan. Daar kan je alsnog genieten van een prachtig uitzicht over de stad, maar met minder mensen om je heen. Uiteraard zijn er in Parijs ook genoeg feestjes te vinden, bijvoorbeeld in de grote clubs.

5. Sydney

Oud & Nieuw vieren in Sydney is ontzettend bijzonder! Ze pakken daar groots uit en daardoor ga je ongetwijfeld een onvergetelijke ervaring tegemoet. Boven de Sydney Harbour Bridge is er één van de grootste vuurwerkshows ter wereld. In Australië mag je zelf geen vuurwerk afsteken, maar door de indrukwekkende show zal je dat zeker niet missen. De hele dag vinden er in Sydney spectaculaire activiteiten plaats, zo begint het aftellen al om één uur ‘s middags met het afgaan van het kanon op Fort Denison en zijn er diverse luchtshows te bewonderen.

Ben jij ook zo enthousiast over één van deze plekken of misschien wel meerdere? Ik kom graag met je in contact, zodat jij het nieuwe jaar kan inluiden op één van deze fantastische bestemmingen. 

Groetjes Els!