Wij denken graag met jou mee.

Liever niet met het vliegtuig dit jaar? Wij hebben de oplossing! Iedereen is wel op de hoogte van het drama rondom vluchten en de vliegvelden. Vluchten die geannuleerd worden, urenlange vertragingen, bagage dat niet aankomt, etc. Gelukkig hebben wij genoeg alternatieven om dit jaar niet met het vliegtuig te hoeven en alsnog de tofste reizen te kunnen maken.

Goede alternatieven voor een vliegreis:

Roadtrippen door Europa

Op eigen houtje de mooiste bestemmingen van Europa bewonderen? Ga met jouw eigen auto of een huurauto roadtrippen door Europa! Dit is vaak nog goedkoper dan een georganiseerde reis. Bovendien is het ook super fijn dat je geen rekening hoeft te houden met de hoeveelheid bagage, zoals wanneer je gaat vliegen. Het moet wel in je auto passen natuurlijk. Een tip van ons: bereid je goed voor voordat je vertrekt, zodat je alles uit jouw roadtrip kunt halen!

Roadtrippen door de landen Frankrijk, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Kroatië, Slovenië en Italië is een echte aanrader! Deze landen zijn prachtig en liggen dichtbij elkaar. Ideaal om te bezoeken met de auto. Elk land is verschillend en bepaal daarom voor jezelf op welke bestemmingen jij het langst wilt blijven.

Met de camper door Europa

Ga vanaf Nederland op avontuur met de camper! Bezoek bijvoorbeeld Spanje, Duitsland of Frankrijk. Bepaal zelf welke plekken je het interessantst vindt en welke bestemmingen je overslaat. Op deze manier blijft je vakantie één groot feest en ontdek je al het moois van Europa. Uiteraard heb je ook geen problemen met bagage, want ruimte genoeg. Een ander groot voordeel is dat je jouw slaapplek altijd bij je hebt! 

Een camping of vakantiepark in Europa

Ga jij het liefst elk jaar kamperen of verblijf je graag op een gezellig vakantiepark? Goed nieuws! In Europa zijn er genoeg campings en vakantieparken te vinden die je gemakkelijk kunt bereiken met de auto of het openbaar vervoer. Ondanks dat je niet wilt vliegen zijn er nog heel veel mogelijkheden, dus laat die vakantie maar beginnen!

All inclusive hotels, maar niet vliegen?

Wil jij jezelf tijdens jouw vakantie onderdompelen in luxe? Houd je van all inclusive vakanties? Wij begrijpen jou volledig! Gelukkig zijn er in Europa genoeg all inclusive hotels te vinden die je met de auto kunt bereiken. Geniet daarom nog steeds van al het luxe tijdens jouw vakantie. Geen vervelende vliegreis en wel een top vakantie! 

Bezoek toffe pretparken!

Ben jij ook zo fan van pretparken? Dan is een vakantie naar Legoland in Denemarken, Europapark in Duitsland of Disneyland Parijs zeker iets voor jou! Goed te doen met het openbaar vervoer of met de auto. Vaak kun je het boeken met entrée en verblijf, waardoor je vakantie gelijk compleet is. Welk pretpark van Europa wil jij graag bezoeken? Laat het ons weten, want wij helpen jou graag verder!

Scandinavië met de auto en een overtocht iets voor jou?

Wist je dat je ook gemakkelijk met de auto naar Scandinavië kan reizen?

Boek onder andere een overtocht naar Noorwegen, Zweden of Finland vanaf Duitsland, of vanaf Denemarken naar bijvoorbeeld Noorwegen of Zweden. Vanaf Eemshaven (Nederland) kan je zelfs een overtocht reserveren naar Kristiansand in Noorwegen. 

Wij reserveren graag een overtocht voor jou en wanneer gewenst een accommodatie ter plaatse!