Altijd al eens een toffe reis willen maken? Maar weet je niet waar je moet beginnen? Zijn er te veel opties? Wij helpen jou graag op weg! Laat het speurwerk maar aan ons over. Met al onze kennis en expertise garanderen wij jou een toffe vakantie die aansluit op jouw wensen. En dat allemaal voor dezelfde prijs als dat jij zelf online boekt.

Voorstelrondje!

Wij zijn Els en Chris en wij hebben allebei een liefde voor reizen. In totaal zijn wij bij elkaar maar liefst 60% van de wereld rondgereisd! Genoeg ervaring, kennis en expertise. Chris werkt al 17 jaar in de reisbranche en zijn expertise ligt bij de wintersport en exclusieve reizen, zowel binnen als buiten Europa. Els werkt 12 jaar in de reisbranche en kent Europa als geen ander, daarnaast kan zij jou ook alles vertellen over verre zonbestemmingen en cruisereizen.

Wij zijn zeker geen standaard reisbureau. Iedereen herkent het volgende. We hebben allemaal een vriend, familielid of collega die veel van vakanties weet, mooie reizen maakt en van allerlei tips geeft, maar het niet voor je gaat regelen. Bij Reislokaal weten we ook alles en wij regelen het wel voor je!

Samen jouw droomreis samenstellen?

Wij maken het je graag gemakkelijk en daarom ben je van harte welkom bij ons op kantoor, online (mail, app, videobellen) of wij komen gewoon bij jou langs. Tijdens een gezellige kennismaking komen we achter alle nodige informatie en ontdekken we jouw wensen. Daarna gaan wij direct voor jou aan de slag met een vrijblijvende offerte. Onze zoektocht naar jouw droomvakantie kan beginnen en je hoeft er zelf bijna niks voor te doen, klinkt heerlijk toch? 

Persoonlijk contact en een snelle en goede service is voor ons ontzettend belangrijk. Je hebt een vast aanspreekpunt, zodat onze communicatie zo duidelijk mogelijk verloopt. Goed nieuws! Je betaalt niet extra voor de service. Wij worden namelijk betaald door de leverancier, waardoor onze service voor jou gratis is! Zo betaal je alleen voor de vakantie zelf en kan je toch genieten van de vele voordelen die wij te bieden hebben.

Tip: Bekijk onze website ter inspiratie voor de mooiste vakantiebestemmingen!

Al onze voordelen op een rijtje

  • Altijd de beste service en voor dezelfde prijs als wanneer je online boekt.
  • Een vast aanspreekpunt.
  • Snel geholpen.
  • Ruime kennis en expertise van diverse vakantiebestemmingen.