Een reisbureau met vele voordelen!

Wanneer mensen denken aan een reisbureau komen er vaak veel vragen naar boven. Komen er extra kosten bij? Zijn er alleen bepaalde pakketreizen te boeken? Wat zijn de voordelen ervan? Wij geven graag antwoord op al jouw vragen! Kom erachter wat wij voor elkaar kunnen betekenen door onze meest gestelde vragen hieronder te lezen.

De meest gestelde vragen:

  1. Hoe kan het dat ik geen geld betaal voor jullie service?

Dat komt omdat wij betaald worden door de leverancier. Wij ontvangen commissie van de aanbieder, waardoor onze service voor jou geen extra geld kost. Je betaalt alleen voor de vakantie en toch geniet je van de vele voordelen die wij te bieden hebben. Een win-winsituatie!

  1. Kan ik echt elke reis bij jullie boeken? 

JA! Alles is bij ons mogelijk. Van stedentrip tot wereldreis en alles ertussenin. Dus ga je binnenkort trouwen? Wij helpen jou graag met het vinden van jullie perfecte huwelijksreis. Op zoek naar een vakantie met een grote groep? Ook dan staan wij voor je klaar.

  1. Waarom bespaar ik tijd door bij Reislokaal te boeken?

Wij doen al het speurwerk voor jou! Heb jij geen zin of tijd om alle boekingssites uit te pluizen en vakanties met elkaar te vergelijken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Hierdoor kan je vooral genieten van alle leuke dingen omtrent een vakantie. 

  1. Welke voordelen heb ik door bij Reislokaal te boeken?

Het scheelt jou een hoop speurwerk. Je krijgt een vast aanspreekpunt, waardoor de communicatie goed en soepel verloopt. Je geniet kosteloos van een hele goede service. Door onze vele ervaring in de reisbranche geven wij jou het beste en persoonlijk advies. Als laatste ben je door het boeken via Reislokaal beter verzekerd. Wie wilt dat nou niet? 

  1. Wat als ik niet langs wil komen?

Dat is voor ons geen probleem! Wij komen graag gezellig bij jou thuis langs of plannen een online meeting in. Er zijn gelukkig genoeg andere communicatiemiddelen om samen tot de perfecte vakantie te komen.

  1. Wat als ik de reis ergens goedkoper vind?

Dan kunnen wij altijd dezelfde prijs aanbieden. Hierdoor betaal je bij ons nooit meer dan dat jij zelf online boekt.

  1. Hoe makkelijk is een vakantie boeken bij Reislokaal?

Het is makkelijker dan je denkt. Het kan zelfs op afstand via Whatsapp! Doordat je één aanspreekpunt hebt, verloopt de communicatie erg snel en goed. Voor je het weet is jouw droomvakantie geboekt en je hoeft er zelf bijna niks voor te doen. Heerlijk toch?

  1. Hoe ver gaat jullie service?

Wij zijn altijd goed te bereiken. Zelfs als je op vakantie bent kan je ons bereiken via WhatsApp of bellen voor vragen of tips. Bovendien checken wij graag voor jou alvast online in voor de terugvlucht, zodat je op vakantie daar niet aan hoeft te denken. 

  1. Jullie zijn aangesloten bij ANVR en SGR, wat betekent dat?

Dat betekent dat jij bij problemen altijd een oplossing aangeboden krijgt, je nooit je geld kunt kwijtraken en wij altijd goed bereikbaar zijn. Dat heb je niet als je zelf je reis regelt!