Na drie maanden lang met Reislokaal aan de dorpsstraat in Putten te hebben gezeten, zit deze waardevolle tijd er alweer op. Het is voorbij gevlogen en wat heb ik ervan genoten. Gelukkig kan je nog steeds bij ons langskomen, want vanaf 2 april zitten wij gewoon weer op ons kantoor in Ermelo. Maar eerst kijk ik graag terug op onze pop-up reisbureau in Putten.

Wanneer ik terugdenk aan het pop-up reisbureau, verschijnt er vanzelf een lach op mijn gezicht. Natuurlijk was het in het begin echt even aftasten hoe alles zou gaan en Chris en ik wisten ook niet goed wat we konden verwachten. In de maand januari merkten we al snel dat dit echt een goede zet was voor Reislokaal. Er kwamen heel vaak klanten gewoon even binnenlopen om vragen te stellen of om te kijken wie we precies waren. De boekingen stroomden binnen en het werd ook steeds drukker in het reisbureau zelf. De maand januari was gelijk al een top maand en dat motiveerde mij meer en meer. 

Toen we er al een aantal weken zaten, kwamen er nog steeds veel mensen langs. Een ouderwetse ‘winkel’ maakt de stap om binnen te lopen voor mensen toch een stuk kleiner, lijkt het. 

Vooral de eerste twee maanden was het erg druk. Ik vond het geweldig om alle mensen te spreken en de mooiste vakanties voor hen te boeken. Zonbestemmingen naar Spanje, Griekenland of Turkije, maar ook een rondreis door Amerika, en reizen naar Thailand, Zuid-Afrika en Curaçao. Er kwamen veel nieuwe klanten, dit waren niet alleen mensen uit Putten maar ook uit Ermelo en Harderwijk. Daarnaast was het leuk om te zien dat bestaande klanten terugkeerden en vol enthousiasme weer bij ons wilden boeken. 

Chris: “Doordat we voor nu tijdelijk in Putten zaten, hebben we erg veel mensen leren kennen en is onze naamsbekendheid erg gegroeid. Veel mensen gaven aan dat ze wel eens van Reislokaal gehoord hadden, maar nu echt weten wie we zijn. Dat is voor ons natuurlijk erg succesvol! Je zult ons zeker nog vaker zien in Putten en misschien zijn we volgend jaar weer terug met het pop-up reisbureau.”

Ben jij bij ons langs geweest in het pop-up reisbureau in Putten? Of is dit er helaas niet van gekomen? Gelukkig kan je nog steeds langskomen bij ons op kantoor in Ermelo! Je kunt ook telefonisch/online contact met ons opnemen of wij komen gewoon naar jou toe. 

Wist je al dat wij 30 maart op de Paasmarkt in Ermelo staan? Kom jij kennis met ons maken en/of over jouw vakantieplannen praten?

Groetjes Els!