Ons bedrijf (Van den Brink & Schuiteman) bestond 75-jaar en dat wilden wij op een onvergetelijke manier met elkaar vieren. Ons doel was een gezellig uitje met zijn allen waar iedereen van zou genieten. Bovendien ging één van onze werknemers met pensioen, dus dat was een mooie afsluiting. Het was nog niet gelijk duidelijk naar welke stad wij wilden gaan voor onze stedentrip. Reislokaal stelde na een eerste gesprek waarin wij onze wensen kenbaar maakten, Londen, Kopenhagen, Berlijn en Parijs voor. Wij kozen voor het prachtige Parijs!

We gingen met de trein naar Parijs en in totaal waren we met 14 personen. Een voordeel hiervan was dat we bij elkaar konden zitten, hierdoor begon onze trip gelijk gezellig. Ook tijdens de trip hebben we veel met de hele groep gedaan.

Trein Parijs

Dag 1:

De eerste dag was vermoeiend, maar we hebben er wel enorm van genoten! Het eerste wat op de planning stond was de escape tour, deze was aan de lange kant maar het was erg leuk. In de avond gingen we naar de show Moulin Rouge. Dat was iets wat we graag wilden bezoeken, omdat het typisch iets is voor Parijs. Het was erg chique en elegant en iedereen was hier ook ontzettend enthousiast over. We waren weer laat terug in het hotel, maar dit was het zeker waard.

Dag 2:

De volgende dag hadden we een fietstour met een Nederlandse gids. We vonden het leuk dat we hierdoor op plekken kwamen waar je zelf niet zo snel komt. Tevens vertelde de gids interessante dingen en op een hele fijne manier. We mochten ook zeker niet klagen over het weer tijdens de fietstocht! De volgende activiteit die op de planning stond was een rondvaart en dit was leuker dan verwacht. We hadden net geluk want na de boottocht begon het te regenen. In de avond hebben we gezellig samen gegeten bij La Marine en daarna zat de tweede dag er alweer op

Dag 3:

Op de derde dag zijn we naar het bekende Arc De Triomphe geweest. Het uitzicht was prachtig en dit is echt een aanrader voor als je in Parijs bent. Nadat we het uitzicht op de Arc De Triomphe hadden bewonderd, gingen we weer terug naar het hotel. Later op de avond stapten we in de trein terug naar Putten. Onze stedentrip zat erop en wat was dit een succes!

Na de Arc De Triomphe gingen we naar de volgende populaire bezienswaardigheid, het Louvre. Het Louvre was best pittig voor de laatste dag, het is er groot en het was super warm. Maar ondanks dat was het wel mooi om te zien en we zijn blij dat we daar geweest zijn. Toen wij in Parijs waren, waren er demonstraties bezig in de stad. Hierdoor lag er veel afval op bepaalde plekken en zaten bijvoorbeeld de uitgangen van het Louvre dicht. We moesten daardoor dwars door de demonstratie heen, maar dit was niet zo erg want er hing geen grimmige sfeer. We hebben over het algemeen ook niet veel last van die demonstraties gehad.

Vanaf het Louvre vertrokken we weer terug naar het hotel om de koffers te halen en met de trein naar huis te gaan.

Als je drie dagen in Parijs bent, wil je er het maximale uithalen. Dat zorgt er niet voor dat je uitgerust terugkomt, maar dat we zoveel hebben kunnen zien was het helemaal waard! We hebben echt ontzettend veel plezier gehad en dat vonden wij het belangrijkste. De dingen die we hebben gedaan waren top en het was precies genoeg om veel te zien van de stad. De planning was niet te vol en er stonden hele leuke dingen in die we zeker niet wilden missen. Het was echt een reis die we samen hebben gemaakt van begin tot het eind en met alleen maar plezier. Je leert elkaar zo anders kennen en dit heeft voor hilarische momenten gezorgd.

Hoe hebben wij het boeken bij Reislokaal ervaren?

Wij hebben bij Reislokaal geboekt omdat wij wilden dat alles uit handen werd genomen en niet dat wij zelf nog veel dingen moesten regelen. Er was een hele fijne communicatie met Els en zij reageerde snel. Ze is ook langs geweest om al onze wensen te bespreken. Zo heeft Reislokaal ook de eerste opzet van de planning gemaakt en die was al gelijk erg leuk! Els heeft ook de restaurants uitgezocht en hier hebben we heerlijk gegeten. Zij gaf ons eerst een lijst met alle opties waaruit we mochten kiezen, dit vonden we erg prettig. Daarna heeft zij ook alle restaurants gebeld, wat ons veel tijd scheelde. Het grootste voordeel aan Reislokaal vonden wij de contacten die zij hebben om dingen eenvoudig en goed te boeken.

Groetjes het hele team van VDBS!