Voor het 10-jarig jubileum van ons bedrijf Draad was het tijd om een mooie trip met het hele team te gaan maken. Wij zijn een internetbureau gespecialiseerd in het bedenken en ontwikkelen van de meest toffe websites en webapplicaties. Om ons mooie jubileum op de beste manier te kunnen vieren, besloten we om contact te zoeken met Reislokaal. We kwamen gelijk in contact met Els. Nadat we onze wensen hadden doorgegeven, gaf Els ons de keuze uit een aantal bestemmingen. Wij kwamen uit op Warschau. We wilden het liefst naar een plek waar nog niet veel collega’s waren geweest en de reistijden bij Warschau waren erg gunstig. Op Koningsdag vertrokken we met het team voor vier dagen naar deze mooie stad!

Dag 1 (donderdag):

We begonnen de dag goed met heerlijke oranje tompouces op kantoor. Toch nog Koningsdag vieren voordat we vertrokken. Eenmaal aangekomen op het vliegveld werden we hartelijk ontvangen door KLM met een fles champagne en een kaartje voor ons 10-jarig jubileum, dit was een leuke verrassing! Toen we in Polen geland waren, werden we met de bus opgehaald vanaf het vliegveld en naar het hotel gebracht. Het hotel waar wij verbleven was het Sofitel Warsaw Victoria hotel. We waren onder de indruk van het prachtige hotel met chique kamers. Ook was er een uitgebreid wellnesscentrum met een flink zwembad! Het hotel lag op een gunstige plek, want je kon overal eenvoudig en snel naar toe. Dit was een goede tip van Reislokaal. Later op de dag hebben we de avond goed afgesloten met lekker eten en drankjes.

Dag 2 (vrijdag:

De volgende dag stond om half twaalf een fietstocht op de planning! Met zijn allen fietsten we door de hele stad heen onder leiding van een enthousiaste gids. De gids vertelde veel over de geschiedenis van Warschau en op die manier leerden wij de stad goed kennen. Het weer was ook prachtig, dus dat was extra genieten. Na de fietstocht vertrokken we naar de schietbaan. Iedereen kreeg een groot geweer in hun handen en het was tijd om te knallen. Dat gaat toch even anders dan we in Nederland gewend zijn, haha! 

Na deze drukke en intensieve dag had iedereen wel zin om wat te eten. We gingen dineren bij een mooi restaurant met een eigen dj. Om de dag compleet te maken sloten we uiteraard gezellig af in de kroeg onder het genot van een paar goudgele rakkers.

Dag 3 (zaterdag):

Op de zaterdag stond er weer een mooie planning voor ons klaar en deze dag is ons ook het meest bijgebleven. Els heeft ook voor vandaag de activiteiten voor ons geregeld en dat was zeker een succes. Na het heerlijke ontbijt, vertrokken we naar een plek waar de eerste activiteit voor ons klaar stond. QUADRIJDEN! Een uur lang bergen op en af. Els vond dit een super leuke manier om de omgeving te verkennen en daar waren we het zeker mee eens. Op hetzelfde terrein kon je paintballen en veel waagden zich ook aan dit avontuur (met de nodige blauwe plekken als gevolg (; ). De dag vloog voorbij en het was alweer tijd om te eten. Op dezelfde plek was een gezellig kampvuur waar we heerlijk konden barbecueën. 

De dag kon natuurlijk niet voorbijgaan zonder een kroeg te bezoeken. Maar om Warschau nog beter te leren kennen, kozen we voor een kroegentocht. Dé ideale manier om verschillende kroegen te bewonderen. Wist je dat wodka erg populair is in Polen? Van dit stukje cultuur hebben we uiteraard geproefd! 😉

Dag 4 (zondag):

Op de laatste dag stonden er bewust geen activiteiten op de planning. Het was heerlijk weer, dus besloten wij om de Poolse terrassen te verkennen. De groep splitste zich een beetje op, zodat iedereen kon doen waar die zin in had. Sommigen brachten een bezoek aan het museum World of Illusion en anderen liepen nog even door de stad en kochten souveniertjes. We verzamelden weer op het terras. Later op de dag vertrokken we naar het vliegveld en uiteindelijk waren we ‘s avonds laat weer thuis.

Het tripje was snel voorbij gegaan, maar wat was het een succes! Wij hebben er ontzettend van genoten en dat is voor ons natuurlijk het belangrijkste. Els heeft het programma in elkaar gezet en hier waren wij tevreden over. Het was een programma vol met leuke activiteiten, maar toch was er genoeg vrije tijd. Door dit tripje zijn er mooie herinneringen gemaakt, als team zijn we dichter naar elkaar toe gegroeid en we hebben het jubileum op een onvergetelijke manier kunnen vieren. De stad Warschau vonden we mooier dan verwacht en we merkten dat het voor toeristen een steeds populairdere bestemming wordt. 

Hoe hebben wij het boeken bij Reislokaal ervaren?

Het verliep allemaal erg soepel en we hebben goed contact gehad met Els. Zij kwam met een aantal voorstellen en door samen in overleg te gaan, maakten we al snel het plaatje compleet. Er werd voor ons ontzettend veel uit handen genomen en dat beviel erg goed. Wij konden ons hierdoor meer richten op de dingen die wij daar wilden doen. Els heeft de accommodatie, vliegtickets, vervoer, het programma en nog meer voor ons geregeld. Wij zouden zeker nog een keer bij Reislokaal boeken!

Els de Vries van Reislokaal: “Het was ontzettend leuk om samen met de directie van Draad de reis uit te stippelen. Ook wij vonden het contact met hun erg fijn en willen hen hiervoor bedanken. Mocht jij interesse hebben in zo’n soort trip of wil jij ook jouw ervaring met ons delen? Neem dan zeker contact met ons op!’’

Groetjes het hele team van Draad!