Kamperen in luxe!

Heb jij een hekel aan kamperen? Geniet je graag van luxe, maar vind je het toch heerlijk om in de buitenlucht te zijn? Dan is glamping misschien iets voor jou! Bij glamping word je onderdompelt in luxe en geniet je toch van de prachtige natuur. Wij hebben hieronder de voordelen op een rijtje gezet. Laat je inspireren en wie weet zit jij binnenkort wel op een gezellige glamping.

Voordelen van glamping:

  1. Een heerlijk bed

Zeg die lekke luchtbedden en dunne matjes maar gedag, want bij glamping slaap je in een heerlijk goed bed. Geen slecht ochtendhumeur of korte nachten. Geniet hierdoor nog meer van je vakantie. Na jouw goede nachtrust loop je gelijk de natuur in, dat is toch geweldig?

  1. Geen overvolle auto

Zit jouw auto ook altijd zo vol als je gaat kamperen? Lijkt er geen einde aan jouw inpaklijst te komen? Goed nieuws! Bij glamping hoef je niet veel spullen mee te nemen. Het meeste staat al klaar bij aankomst. Kleding en toiletspullen zijn natuurlijk wel een must. Wellicht vind je het ook fijn om je eigen beddengoed mee te nemen. Het scheelt jou weer een hoop inpakwerk en pijntjes na de krappe autorit!

  1. Tijd voor de leuke dingen

Je hoeft geen tent op te zetten of je luchtbed op te pompen. Bovendien zijn je spullen zo uitgepakt. Oftewel alle tijd om heerlijk te genieten. Binnen no-time lig je te zonnen bij het zwembad of wandel je door de prachtige natuur. 

  1. Jouw eigen badkamer!

Bij veel glampings heb je een eigen badkamer. Je hoeft niet meer met je wc rolletje over de camping te lopen of na een lange dag naar de andere kant van de camping te lopen om te douchen. Een eigen badkamer dichtbij, privé en schoon! Wie wilt dat nou niet?

  1. Laat jouw kookkunsten zien

Koken is bij glamping een stuk makkelijker. Vaak heb je een eigen terras met barbecue of je beschikt zelfs over een klein keukentje. Dit maakt het een stuk makkelijker om alsnog de lekkerste gerechten te maken. Je hoeft niet uit eten te gaan om te genieten en heerlijk te eten. 

Lijkt glamping jou ook zo fantastisch? Wij zijn in ieder geval fan!