Geniet van het heerlijke eilandleven!

Heb jij altijd al eens een bezoekje willen brengen aan een magisch en prachtig eiland? Dan zijn de ABC-eilanden uiteraard perfect, maar welke past het beste bij jou? Aruba, Bonaire en Curaçao zijn alle drie prachtig en uniek op hun eigen manier. Dat maakt het niet makkelijker om een keuze te maken. Wij leggen jou graag uit wat voor soort eilanden het zijn en waarin ze verschillen. Kom er nu achter welk eiland het beste bij jouw vakantiewensen past!

Aruba

Aruba

Lig jij het liefst elke dag heerlijk op het strand met een cocktailtje in jouw hand? Dan is Aruba ideaal. Hier zijn de mooiste witte zandstranden en grote resorts te vinden. De hoofdstad van Aruba heeft gezellige restaurantjes en leuke winkels. Veel toeristen komen hier op af en vooral Amerikanen zijn gek op dit eiland. 

Eén van de meest toffe activiteiten op dit eiland is het duiken naar wrakstukken, super gaaf om te zien! Een andere tip van ons is: huur een auto! Verken het eiland en ontdek alle mooie plekjes. 

Bonaire, kite surfen

Bonaire

Ben je gek op duiken en snorkelen? Bonaire is dé plek om de magische onderwaterwereld te ontdekken. Het eiland staat hier namelijk bekend om. Bovendien is het een mooie bestemming voor watersporten. Wil je leren windsurfen? Op dit eiland zijn er ontzettend veel windsurfers te vinden, waardoor je het snel onder de knie hebt. 

Bonaire is het rustigste eiland van de drie en zeker geschikt voor een ontspannen vakantie. Ga op avontuur, want de natuur is hier prachtig. Er zijn minder (toegankelijke) stranden te vinden dan in Curaçao en Aruba. Maar toch zijn er genoeg mooie stranden te vinden voor een heerlijk stranddagje. 

Curacao

Curaçao

Curaçao is erg populair onder toeristen en daarom ook het drukste eiland van de drie. Vooral veel Nederlanders gaan hier naartoe op vakantie. Dat is niet zomaar, want er is ontzettend veel te beleven. Er zijn veel winkels, leuke restaurantjes en mooie stranden. Je kunt er snorkelen, zwemmen met dolfijnen of zeeschildpadden, een bootje of auto huren en nog veel meer! 

Willemstad is de hoofdstad van Curaçao en is onmisbaar voor een vakantie naar curaçao. Er zijn hier veel winkels, hotels en restaurants te vinden. De kleurrijke wijken maken het een prachtige stad. Ga ook een zeker een dagje naar Klein Curaçao, dit is een prachtig onbewoond eiland. 

Het zijn drie prachtige eilanden, maar heb jij een favoriet? Kies jij voor Aruba, Bonaire of Curaçao om het echte eilandleven te ervaren?